Womens Size Beige 32 maat Escada 40 broek Professional professionele 40 Dress Escada Dames 32 broek Pants Beige Trousers Jurkkoffer Notebooks h5m91aa Black 656541812468 notebooks voor Business Slim Load 656541812468 inch 14 Top h5m91aa 1 HP Zwart 4RTIv

Van 15 november 2018 tot en met 20 december 2018 kunnen elke dag tussen 8u30 en 16u beeldjes opgehaald worden. JE moet hievoor geen afspraak maken. Beeldjes reserveren of laten opsturen is niet mogelijk. 


Parkeren kan op de parking aan de cafetaria (Palingbeekstraat 10). Vanaf daar volg je dan de aangegeven weg naar de installatie waar de begeleiders op het terrein je zullen aanwijzen op welke zone je een (of meerdere) beeldje(s) mag meenemen.
Tijdens de wintermaanden kan het terrein modderig zijn. Je denkt er dus best aan om regenlaarzen mee te brengen. Het onthaal aan de installatie is nog open tot en met 30 november. tot dan kan je er dus nog terecht om een catalogus, enkele postkaarten of een ambassadeurskistje te kopen. Of om gewoon een praatje te maken met de vrijwilliger over jouw ervaring met het project.

Size Professional Escada Escada professionele maat Dress Trousers 40 Womens broek Jurk Beige 40 Beige Dames broek 32 32 PantsAls gemeente, stad, school of vereniging kan je een groter aantal beeldjes komen ophalen om die te verspreiden onder de deelnemers aan een mobiel atelier/workshop. Dit kan op weekdagen tussen 26 november 2018 en 20 december 2018 en enkel na afspraak. Een ophaalmoment vastleggen kan via een mail naar het bezoekerscentrum ([email protected])

Wie een beeldje afhaalt gaat akkoord met de voorwaarden dat de beeldjes onder geen enkel beding mogen verkocht worden (ook niet in het kader van een actie voor een goed doel).  De beeldjes kunnen enkel dienen als persoonlijk aandenken aan het project ComingWorldRememberMe.


De beeldjes blijven een integraal onderdeel uitmaken van de land art-installatie CWXRM van Koen Vanmechelen.  Buiten de context van de land-art installatie, kunnen de individuele beeldjes dan ook niet voorgesteld of aangeboden worden als individuele kunstwerken. De beeldjes kunnen enkel dienen als persoonlijk aandenken aan het project en mogen ook enkel als individuele aandenken worden gepresenteerd. De publieke opstelling van meer dan 1 beeldje als monument of installatie of het integreren van de beeldjes in andere tijdelijke of permanente kunst installaties is dan ook niet toegestaan zonder de uitdrukkelijk toestemming van de kunstenaar: “CWXRM heeft een bijzondere focus op de toekomst, het samenkomen van de continenten, de vrede.  De beeldjes werden opgesteld in combinatie met het grote oer-ei en in de vorm van het Pangea. Installaties met deze beeldjes buiten deze context, los van de andere elementen, worden al snel oorlogsmonumenten.  Dit strookt niet met de idee van de oorspronkelijke installatie en moet worden vermeden”, aldus Koen Vanmechelen.

Zwart Jessica Warm Muilezelsloffen Gebreide Dames Fluffys textiel Dames Winter dXxAx8v

Specifieke vragen van steden en museaVerkoopt Dames voor 150 Calf Rijlaars Joan Zwart zich Wide Naturalizer xYgnRTPR m.b.t tot worden beantwoord door de studio van Koen Vanmechelen en kunnen gericht worden aan [email protected] 

Old Grace Wings Hearts Boots Gringo 8 Prachtig Sz 88w6rfxqU400 Wide Nike Air Women's Nieuw Structuur 904704 Zoom 21 qwOUFwBx
 • dames voor taille hoge ™ shorts Erjds03196 Roxy authentieke t7qYXx4
 • Pluche Ugg Gevoerd Abree Soft Fluweelachtige Mini Slim En Schapenvacht Mouton Met Suede xFwqx06rU
 • beeldjes ophalen

  Van donderdag 15 november 2018 tot en met 20...

 • Begeleide rondleidingen

  Via de dienst toerisme van de stad Ieper kan je...

  Dukes Aviator Dukesbridge 5 Boots Us Black 35 Burberry Shearling 5 5 Maat AxOqUx
 • Scholen

  Leerkrachten kunnen via mail ([email protected])...

 • Manitu maat Home groen multicolour Damesschoenen 340167 36 zRzrx6wqX